Odwiedziny Poszczególnych Działów |
---|
Główne menu |
Start |
43224 |
UBÓJ NA UŻYTEK WLASNY -SZKOLENIE |
555 |
Kontrola zarządcza |
504 |
Ogólny schemat procedur kontroli |
526 |
Sposób przyjmowania i załatwiania spraw |
127 |
Dane teleadresowe |
16130 |
Aktualności i komunikaty |
12200 |
Struktura organizacyjna |
3726 |
Pracownicy |
7091 |
Regulamin organizacyjny |
2200 |
RODO |
1430 |
Deklaracja zgodności |
Deklaracja dostępności |
1357 |
WYZNACZENIA |
Informacje wyznaczenia 2024 |
148 |
Informacje wyznaczenia 2023 |
425 |
Informacje wyznaczenia 2022 |
646 |
Informacje wyznaczenia 2021 |
808 |
Informacje wyznaczenia 2020 |
1525 |
Informacje wyznaczenia 2019 |
1349 |
Informacje wyznaczenia 2018 |
1438 |
ZGŁOSZENIE WSTĘPNEJ GOTOWOŚCI |
1385 |
Ważne informacje dla posiadaczy zwierząt |
Bezpieczeństwo żywności |
1785 |
Uboje na użytek własny |
4338 |
Uboje z konieczności |
1312 |
Inne |
2224 |
Pasza, utylizacja |
1932 |
Zdrowie i ochrona zwierząt |
2413 |
Transport zwierząt |
77 |
zwierzęta gospodarskie |
2059 |
zwierzęta domowe |
1267 |
zwierzęta dzikie i inne |
1041 |
zwalczanie chorób zakaźnych zwierząt |
6323 |
AFRYKAŃSKI POMÓR ŚWIŃ |
Wnioski o pomoc |
879 |
materiały informacyjne i szkoleniowe |
4727 |
przepisy prawne |
8852 |
przepisy krajowe |
1303 |
przepisy unijne |
680 |
Bioasekuracja |
1331 |
Grypa Ptaków |
Aktualności |
2209 |
Wścieklizna zwierząt |
Wścieklizna zwierząt |
383 |
Informacja |
814 |
Przepisy |
Prawo Weterynaryjne |
2793 |
RODO |
informacje |
1100 |
Ogłoszenia |
Zamówienia publiczne |
2388 |
Zamówienia / rok 2015 |
70443 |
Wykaz zbędnych i zużytych składników majątku ruchomego |
1688 |
Praca |
3188 |
Inne |
Sygnalista |
35 |
Do pobrania |
1872 |
Linki |
1627 |
Wzory formularzy |
2374 |
Redakcja biuletynu |
2035 |
FINANSE I MAJĄTEK |
Sprawozdania |
1384 |
Przetargi |
Dostawa chłodni kontenerowych |
2070 |
Wnioski i formularze do pobrania |
Bezpieczeństwo żywności |
874 |
Pasze i utylizacja |
520 |
Zdrowie i ochrona zwierząt |
719 |
Opłata skarbowa |
Opłata skarbowa |
645 |
Zapytanie ofertowe |
Zapytanie ofertowe |
1399 |